Kommande

Kommande utställningar

Lasse & Inger Åberg

Konstrundan på Österlen 2020


Lasse har länge haft en ide om att designa en möbel och tankarna föll på en byrå och namnet landade  Annonsbyrå. Från att det varit en idé har det nu blivit av. I samarbete Lasse Åberg-Galleri gamla staden samt Vilax har byrån börjat att tillverkas. Den kommer att lanseras på Torups slott i Vitaby på Österlen påsken 2020.


Byrån kommer att tillverkas i en 15 upplaga. 


Byrån kan förhandsbokas, men leverans sker inte förrän påsken 2020. 


Det finns en prototyp klar för beskådning innan förhandsbokning .


Under påsken kommer även Lasse och Inger Åberg att ha en utställning på Torups slott i Vitaby på Österlen. Konstnärsparet kommer att vara närvarande söndag och måndag 12 och 13 april. Utställningen öppnar den 10 april. 

Petter Thoen - 9/10-2020

Kulturnatten i Landskrona


Född 17 november 1943, är en norsk konstnär kokboksförfattare och barnboksförfattare bosatt och verksam i Sverige och USA.

På 1960-talet ritade Thoen omslag till skandinaviska upplagor av tidningar Superman, Batman, Hjälp, En rolig halvtimma och många andra.

Thoen flyttade till USA på 1970-talet och arbetade som art director. Han hade sin egen reklambyrå Johnston Thoen & Partners med kunder som General Electric, Rockwell International och Wall Street Journal. Thoen vann över hundra kända Advertising Awards, såsom CA Award, ANDY Award, Clio Award och Belding Award

Tomas Lacke gästar oss i maj 2021.


Tomas är född 1976 och han bor och arbetar för närvarande i Åkersberga, Sverige. Lacke är en självlärad samtida konstnär inom både målning och skulptur. Han har varit aktiv sedan 1990-talet och har sin studio i Åkersberga där han för närvarande är bosatt. Som autodidakt arbetar han experimentellt för att hitta nya sätt genom konst. Med olika stilar och materialval har han byggt en bred portfölj inom både målning och skulptur. Hjärtlig välkomna till oss.