Kommande

Kommande utställningar

Lasse & Inger Åberg

Konstrundan på Österlen 2020


Lasse har haft en ide om att designa en möbel och detta skulle vara en byrå som skulle heta annonsbyrå. Från att det varit en idé har det nu blivit av. I samarbete Lasse Åberg-Galleri gamla staden samt Vilax har byrån börjat att tillverkas. Den kommer att lanseras på Torups slott i Vitaby på Österlen påsken 2020.

 

Byrån kommer att tillverkas i en 15 upplaga. 

Byrån kan förhandsbokas, men leverans sker inte förrän påsken 2020. 


Under påsken kommer även Lasse och Inger Åberg att ha en utställning på Torups slott. Konstnärsparet kommer att vara närvarande och vi återkommer med vilka dagar de är på plats.

Petter Thoen - 9/10-2020

Kulturnatten i Landskrona


Född 17 november 1943, är en norsk konstnär kokboksförfattare och barnboksförfattare bosatt och verksam i Sverige och USA.

På 1960-talet ritade Thoen omslag till skandinaviska upplagor av tidningar Superman, Batman, Hjälp, En rolig halvtimma och många andra.

Thoen flyttade till USA på 1970-talet och arbetade som art director. Han hade sin egen reklambyrå Johnston Thoen & Partners med kunder som General Electric, Rockwell International och Wall Street Journal. Thoen vann över hundra kända Advertising Awards, såsom CA Award, ANDY Award, Clio Award och Belding Award